Nabeschouwing Winterrally 2024

De Winterrally 2024 was een groot succes! De perfect uitgezette routes zijn in 2 dagen met plezier bereden; complimenten voor de organisatie!
Voor een sfeerimpressie kun je het fotoalbum bekijken op de evenementen tijdlijn:

https://www.dafclub.nl/Club/Algemeen/Evenementen/Tijdlijn/Winterrally2024

Winterrally 2024 "Gewoon bijzonder": 2 en 3 maart

Na twee mooie winterrally’s in het zuiden van ons land gereden te hebben, gaan we in maart 2024 in een ander stukje Nederland toeren en rondkijken.
De winterrally 2024 wordt gereden op zaterdag 2 en zondag 3 maart en start in het zuiden van Drenthe op een niet alledaagse plek.


Zaterdag 2 maart
Startlocatie: Brasserie de Basis, Plesmanstraat 4, 7903 BE Hoogeveen
Door omstandigheden wordt er uitgekeken naar een nieuwe startlocatie.
Deze zal zo spoedig mogelijk hier gecommuniceerd worden.

Inschrijving: 09:30 - 10:30 uur

Na inschrijving en ontvangst van de route en het rallybordje wacht je als deelnemer een tocht langs bijzondere, mooie en aparte bezienswaardigheden! 's Avonds is er optioneel een gezellig buffet waar je aan kunt deelnemen, en uiteraard wordt het (misschien wel tot de late uurtjes) gezellig aan de bar!

Zondag 3 maart
Startlocatie: Fletcher Hotel-restaurant Dinkeloord, Denekamperstraat 48, 7588 PW Beuningen
Inschrijving: 09:30 - 10:30 uur

Op zondag, na het ontbijt, gaat de route weer verder. Deze zal wat korter zijn dan op zaterdag, zodat de mensen die van verder weg komen weer op tijd huiswaarts kunnen.

De toertocht van zondag zal een stukje door Duitsland gaan. Denk er dus aan paspoort en groene kaart mee te nemen!

Overnachting

De winterrally is een tweedaags evenement en de evenementencommissie (EVC) heeft weer een mooie overnachtingsplek kunnen regelen. We zullen dit jaar overnachten in Fletcher Hotel-restaurant Dinkeloord in de buurt van Denekamp. Je Daf/Volvo met Variomatic kan kosteloos bij het hotel geparkeerd worden en na inschrijving bij de receptie worden de sleutels van de hotelkamer overhandigd. Voor de liefhebbers zijn in het hotel o.a. een zwembad en jacuzzi aanwezig waar de gasten van het hotel kosteloos gebruik van mogen maken!

 

Deelname en kosten

Deelname aan de toertocht(en) van de winterrally 2024 is geheel gratis. Als aandenken aan de rit ontvang je per equipe één rallybordje gratis.
Het is uiteraard ook mogelijk om op een van beide dagen de tocht te rijden.

Blijf je slapen dan zijn de kosten voor de overnachting (inclusief ontbijt) als volgt:

74,-             Eenpersoonskamer
90,-             Tweepersoonskamer
104,-          Driepersoonskamer *
118,-          Vierpersoonskamer *

* Er zijn een beperkt aantal drie- en vierpersoonskamers beschikbaar. Gezinnen krijgen voorrang, vervolgens op volgorde van inschrijving.

Bovenstaande prijzen voor de hotelkamers zijn excl. toeristenbelasting, maar hier komt DAF Club Nederland je wederom tegemoet! De € 3,00 toeristenbelasting p.p. worden namelijk door de club voor haar rekening genomen. Mooier kunnen we het niet maken!

Alle drankjes die in het hotel worden genuttigd zijn voor eigen rekening.

Buffet zaterdag 2 maart
Het hotel biedt ons de mogelijkheid aan om gezamenlijk en gezellig te eten. Voor de prijs van € 27,50 voor volwassenen en € 13,75 voor kinderen jonger dan 8 jaar (prijzen zijn excl. drankjes) kun je deelnemen aan een koud- en warm buffet met diverse gerechten en een toetje als afsluiting.

Lijkt het je gezellig om mee te eten, geef dit dan bij het inschrijfformulier hieronder aan; wegens logistieke redenen van het hotel is het niet mogelijk je ter plekke nog aan te melden voor het buffet.  

Uiteraard kun je ook de keuze maken om elders te gaan eten. Het hotel ligt op een korte rijafstand van Denekamp waar meerdere restaurants te vinden zijn. En heb je zin in een schnitzel of een andere Duitse culinaire uiting? De stad Nordhorn ligt slechts 11 km verderop. Kortom, genoeg mogelijkheden.

 

Inschrijven

Doe je mee? Vul het formulier hieronder in (zichtbaar na inloggen), de sluitingsdatum is 1 februari 2024.

- Per equipe wordt één rallybordje verstrekt. Indien je een extra rallybordje wenst, kunt je deze voor € 5,- bijbestellen. Geef dit s.v.p. bij de inschrijving aan, er worden GEEN rallybordjes op voorraad gemaakt! Daarnaast is het niet mogelijk om op de locatie alsnog een extra bordje te bestellen.

-Na je aanmelding sturen we je, indien je voor een overnachting hebt gekozen, een factuur. De inschrijving is dan pas definitief nadat wij je betaling hebben ontvangen. Indien het verschuldigde bedrag niet op 1 februari 2024 op de rekening staat, komt de inschrijving te vervallen en wordt er geen kamer voor je geboekt!

-Er vindt geen restitutie van kosten plaats als je onverhoopt je deelname aan de Winterrally moet annuleren. Wij passen hiermee één op één het annuleringsbeleid van het hotel toe. We adviseren je eventueel een annuleringsverzekering te nemen om teleurstelling achteraf te voorkomen.

-Na het sluiten van de inschrijving op 1 februari, zullen alle deelnemers een E-mail ontvangen met alle benodigde informatie. 
 

Heel graag tot ziens bij de Winterrally 2024: gewoon bijzonder!

 

Namens de organisatie,

 

Alice van Iersel


Heb je nog vragen, neem dan contact op met Alice van Iersel, via: 06-30283570 (graag tussen 18.30-21.00 uur) of beorganised@hotmail.com.