Lustrum 2020

De DAF Club Nederland is in 1980 opgericht en bestond in 2020 dus 40 jaar. Deze feestelijke gebeurtenis zou met allerlei lustrumactiviteiten en -evenementen worden gevierd, tot de coronapandemie genadeloos toesloeg. Het bestuur moest noodgedwongen deze activiteiten vrijwel allemaal schrappen. 

Om het niet door kunnen gaan van de festiviteiten enigszins te compenseren, is besloten slechts de helft van de contributie 2021 in rekening te brengen aan alle leden die op 31 december 2020 lid zijn. 

In ons lustrumjaar 2020 is de zogenaamde lustrumactie met stempelkaart geïntroduceerd. De geldigheidsduur ervan is de afgelopen jaren verlengd en ook zijn de verdienmogelijkheden verruimd. Uit de vele vragen die we de laatste tijd krijgen, blijkt dat veel leden door de stempels de kaart niet meer zien. Daarom hebben we alles hieronder op een rijtje gezet:

  • In 2020, 2021 en 2022 kunnen leden stempels verdienen door:

Bezoek evenement

1

Aankoop bij onderdelenmagazijn of webshop*

1

Deelname sleuteldag

1

Volgen D.C.N.-cursus

2

Taxatie auto

2

Inzenden artikel voor de Variomatic

3

Dag meehelpen als vrijwilliger

3

Deelname aan de ALV op 13 februari 2021* en/of 12 februari 2022*

3

*Aan de activiteiten die al op de stempelkaart staan, zijn aankopen via de webshop en het deelnemen aan genoemde ALV’n dus toegevoegd.

  •  De stempelaktie sluit op 31 december 2022.
  •  Vanwege de coronamaatregelen hebben inmiddels vele leden wel stempels verdiend maar niet in alle gevallen ontvangen.Om portokosten en veel administratieve rompslomp te voorkomen en vertrouwend op de eerlijkheid van  de leden, heeft het bestuur het volgende besloten:

Het lid dat van mening is een stempel/stempels te hebben verdiend en deze nog niet te hebben ontvangen, stuurt een mailtje (zie de colofon van de 'Variomatic' voor de mailadressen) met bovengenoemde activiteit/handeling en de datum waarop die heeft plaats gevonden naar de desbetreffende coördinator of (als het gaat om de ALV) naar de secretaris. Bijvoorbeeld: “ingezonden artikel voor Variomatic december 2020” of “aankoop magazijn 5 december 2020”. De coördinator of secretaris beoordeelt het verzoek en antwoordt met akkoord*. Op vertoon van deze antwoordmail, ontvangt het lid bij de eerstvolgende fysieke ontmoeting met een van de D.C.N. coördinatoren**, de verdiende “stempels”.

                     *bij twijfel wordt contact opgenomen met het lid.

                     **kan een ander zijn dan degene die akkoord heeft gegeven.

Op jouw stempelkaart staat precies vermeld wat je bij hoeveel 'stempels' krijgt (5: beker, 10: kortingsbon, 15: beker + kortingsbon + paraplu). Lees nog even goed de andere voorwaarden op de stempelkaart door.

Kijk in de agenda voor een actueel overzicht van activiteiten en evenementen die gepland staan en waar je mogelijk 'stempels' mee kunt verdienen.

In december 2022 volgen nadere aanwijzingen om de stempelkaart in te leveren en de verdiende artikelen op te komen halen. Mocht je geen kaart hebben of die verloren zijn dan is dat geen probleem: de stempels zijn belangrijker.

Lustrumstempelkaart