Variomatic
DAF Club Nederland publiceert 4x per jaar het clubblad "Variomatic". Het glossy magazine is hét communicatiemiddel van DAF Club Nederland. In de Variomatic vindt u informatie van het bestuur en de commissies. Voorbeelden hiervan zijn aankondiging van evenementen, cursussen, sleuteldagen, magazijnaanbiedingen en technische informatie. Daarnaast bestaat de kopij ook uit bijdragen van leden, zoals restauratieverhalen, verslagen van evenementen, achtergrond informatie over DAF in het algemeen. Hoe meer u stuurt, hoe dikker de Variomatic! De redactie plaatst eveneens uw ingezonden foto's mits deze voldoen aan de gewenste kwaliteitseis. Digitale foto's dienen 6 Megapixel te zijn.

Alle uitgaves van de Variomatic, van het eerste nummer in 1980 t/m heden, zijn op deze website voor alle leden beschikbaar gesteld. De gescande Variomatics (met dank aan Jeroen de Groot) zijn hier te raadplegen.

Secundairtje
Het 'Secundairtje' is een digitale nieuwsbrief die in het leven is geroepen om veranderingen op vooraankondigingen of ingelaste activiteiten mee te delen aan de leden. Het 'Secundairtje' biedt alleen plaats aan het laatste nieuws over de activiteitenkalender en advertenties. Het 'Secundairtje' verschijnt 4x per jaar.

De uitgaves van het secundairtje, vanaf eind 2011 t/m heden, zijn op deze website voor alle leden beschikbaar gesteld. Deze zijn hier te raadplegen.

Contact coördinator Redactie