Winterrally

Winterrally 7 en 8 maart 2020  Bergie op en bergie af!

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart wordt weer de fameuze winterrally verreden. Een tweedaagse toertocht met mogelijkheid tot overnachting in een hotel.

Startpunt zaterdag is in de nabijheid van Zwolle, we rijden over de mooiste weggetjes die oost- Nederland te bieden heeft. De overnachtingsplaats en tevens startpunt van zondag is in de nabijheid van Rijssen in Overijssel.  Ook deze dag rijden we een mooie tocht; zoals de titel reeds deed vermoeden krijgt de Daf ook enkele hoogteverschillen voor de kiezen. 

Het is ook mogelijk alleen zaterdag of alleen zondag mee te rijden, of beide dagen zonder overnachting in het hotel. Let op: je moet je dan wel opgeven zodat we een toertocht voor je klaar kunnen leggen. Dit kost verder niets.

Wil je wel overnachten? Gezellig! Dit kan op basis van een tweepersoons kamer voor 45 euro p.p., of met 1 persoon voor 55 euro voor een 1-persoons kamer of 45 euro p.p. op indeling in 2-persoons kamer. Dit alles is inclusief een uitgebreid ontbijt.                      Er is de mogelijkheid zaterdagavond bij het buffet aan te schuiven; de kosten van 30 euro p.p. dienen aan het hotel te worden voldaan. Graag bij inschrijving aangeven als je hieraan mee wilt doen.

Let op: er is een beperkt aantal kamers beschikbaar; vol = vol!

Blijf je niet overnachten maar wil je wel een rallybordje of wil je een extra bordje? Dat kan, kosten hiervoor zijn 5 euro. Wel van tevoren aangeven zodat we een extra bordje kunnen laten drukken. 

Deze kosten (behalve kosten van het buffet) dienen vooraf te worden betaald; we gaan immers verplichtingen aan met het hotel en de maker van rallybordjes. 

Inschrijven kan alvast via (een kopie van) de inschrijfbon achterin de Variomatic, of via deze link.  

Deze bon downloaden, invullen en sturen naar evenementen@dafclub.nl .

Graag tot ziens bij de winterrally! 

Namens de EVC, Sjaak de Cloet

Details

Startdatum 07-03-2020 0:00
Einddatum 08-03-2020 0:00
Prijs per persoon €45,00