Midzomerweekend Drenthe/Groningen

Toertochten, nachtrit, barbecue, kamperen. Kortom, het lijkt wel een kampeerweekend, alleen dan een mini-versie! We hebben een heuse motorcamping bereid gevonden de ban voor auto’s (in dit geval onze Variomatisch aangedreven voertuigen) een paar dagen op te heffen.

Er zijn nog wel wat restricties. Voor niet-variomatisch aangedreven auto’s is en blijft de camping verboden terrein!

Kleine caravans (die door een Daf getrokken kunnen worden) en kleine kampeerbusjes zijn toegestaan. Grote campers kunnen in principe niet terecht op de camping. Er is (buiten het campingterrein) een kleine plek waar deze eventueel kunnen staan, maar dit zal dan eerst in overleg met de eigenaar moeten (graag van te voren bij mij aanmelden) en kan nu nog niet gegarandeerd worden.

De camping heeft ook een paar huur-pipowagens (2 en 4-persoons) en een aantal voormalige paardenstallen die voorzien zijn van stapelbedden die te huur zijn. Er zijn 3 stallen met 6 bedden, 1 met vier bedden en 1 stal met 2 bedden. Ook heeft de camping een hele gezellige bar met diverse zitjes om gezellig met elkaar te vertoeven in de avond.

Op zaterdag en zondag worden er toertochten georganiseerd die u zullen brengen naar een aantal prachtige plekken in Drenthe en Groningen.

Indien mogelijk (en bij voldoende belangstelling) organiseren we ook een nachtrit.

Speciaal voor DCN wordt de vestingstad Boertange (normaliter autovrij) voor ons geopend en mogen we met onze Dafjes door het stadje rijden en parkeren waarbij er ook nog een mogelijkheid is tot rondkijken in dit pittoreske stadje met zijn interessante geschiedenis. En let wel! Dit gebeurt niet vaak en is dus redelijk uniek te noemen!

Bij voldoende belangstelling (van te voren opgeven) organiseren we op zaterdagavond een BBQ.

De kosten voor het kamperen bedragen:

- € 15,- p.p.p.n., incl. ontbijt (door de camping verzorgt).

Huurmogelijkheden, voor alle huurmogelijkheden geldt, zelf slaapzak + kussen meebrengen:

- Stapelbed in een van de voormalige paardenstallen € 15,= p.p.p.n., incl. ontbijt

- 2-persoons Pipowagen € 50,= per nacht

- 4-persoons Pipowagen € 80,= per nacht

Kosten BBQ (alleen op voorinschrijving) bedragen € 18,50 p.p. De BBQ wordt verzorgt door de camping.

Inschrijving:

Lijkt het u leuk deel te nemen, meldt u dan aan via de bon achterin de Variomatic van april 20218 of via de website.

U kunt zich inschrijven tot 1 juni. De kosten voor het kamperen dient u op de camping te voldoen.

Wilt u gebruik maken van een huuraccommodatie, wacht dan niet te lang met inschrijven. Er zijn een paar accommodaties beschikbaar en ook hier geldt, vol is vol, wie het eerst komt….

Mocht u niet willen kamperen, maar wel willen deelnemen aan een of beiden toertochten, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wilt u nog meer informatie, stuur dan een mailtje naar evenementen@dafclub.nl

Klik hier voor het inschrijfformulier

Details

Startdatum 16-06-2018 0:00
Einddatum 17-06-2018 0:00
Prijs per persoon Gratis