Oranje Klassieker Rit Velp

Uitnodiging aan alle Daffodil (daf A-body) eigenaren, om mee te doen aan de Oranje Klassieker Rit Velp op 27 april 2018.

Mogen wij ons even voorstellen als OKRV (Oranje Klassieker Rit Velp). De OKRV is een drukbezochte klassieker-rit op koningsdag, welke elk jaar start en eindigt in Velp. Inmiddels voor de 16e keer organiseren wij met onze groep vrijwilligers een klassieker-feestje volgens een beproefd recept.

Een start met een bonte feestelijke stoet van 150 klassiekers ,op de oprijlaan van kasteel Biljoen. Een fraaie toertocht van ruim 100 kilometer door het mooie Gelderland, met halverwege een goed verzorgde pauze-locatie. Een sfeervolle eindpunt van de rit, rondom de koningsdag openluchtconcerten. Met deze ingrediƫnten is het evenement zonder meer leuk en afwisselend te noemen.

Ieder jaar kiezen wij bij het organiseren van dit evenement een thema, om het geheel iedere keer een ander tintje te geven. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema "Daffodil", omdat dit het voorjaar symboliseert, iets met auto's te maken heeft, en in die zin ook een stukje Nationale trots uitstraalt. Daar gaat het bij koningsdag toch uiteindelijk om! Er bestaat zelfs een "Kini" Daffodil met de naam van onze koning erop.

Om dit thema kracht bij te zetten nodigen wij de eigenaren van alle typen Daffodils uit als gastrijder mee te doen met de OKRV. Er is plaats voor max. 25 Daffodils, die een prominente plek zullen krijgen in ons evenement, en dus in het zonnetje worden gezet. Deelnemers met een Daffodil hoeven als speciale gast geen inschrijfgeld te betalen. Kom met je Daffodil naar Velp en vier deze koningsdag bij ons!

Met vriendelijke groet,

Maarten Hulleman

Namens: De commissie van de Oranje Klassieker Rit Velp 2018

De commissie van de O.K.R.V. organiseert de klassieker rit in samenwerking de Stichting Velp voor Oranje, vele vrijwilligers en sponsoren. Deelname aan de rit is alleen digitaal mogelijk via het opgave formulier op de site,www.okrv.nl. De kosten bedragen 10 euro per voertuig (Daffodils gratis dit jaar) en dienen bij de inschrijfstand op de van Spaenallee voldaan te worden. Vanaf 1 januari 2018 is inschrijving weer mogelijk. Omdat op de van Spaenallee maar maximaal 150 voertuigen kunnen staan stopt de inschrijving bij 150 deelnemers. We hopen rijders met fraaie, originele en leuke klassiekers op vrijdag 27 april te ontvangen in Velp bij Kasteel Biljoen! Nadere tijden en gegevens worden nog bekend gemaakt.

N.B. Dit evenement wordt niet georganiseerd door Daf Club Nederland

Details

Startdatum 27-04-2018 8:00
Einddatum 27-04-2018 20:00
Prijs per persoon Gratis