Historisch Vervoer te Millingen aan de Rijn

Op zondag 1 juli gaan we ons als DAF Club Nederland presenteren in Millingen aan de Rijn bij het jaarlijkse evenement Historisch Vervoer. We willen dat doen met onze nieuwe clubstand (Variomatic/CVT). Bij de stand willen we graag een achttal Dafjes zetten met speciale aandacht voor het 60 jarige jubileum van de 600. Deze Daf’s gaan NIET deelnemen aan de toertocht, maar blijven voor het talrijke publiek de gehele dag te bewonderen. Let op, omdat we maximaal 8 Dafjes op kunnen stellen geldt: "Wie het eerst komt, het eerst maalt".

Aanmelden hiervoor kan bij Harrie Sengers (beurzen@dafclub.nl of 06- 23400131). Bij opgave graag een foto van het Dafje mee sturen!

Het doel van een dag Historisch Vervoer is om deelnemers met een voertuig (vrachtauto, personenauto, tractor, motor, bus, bromfiets etc) tot en met bouwjaar 1975 een onvergetelijke dag te bezorgen. Een evenement voor alles wat wielen heeft!!

Deelnemers betalen inschrijfgeld en krijgen daarvoor een geheel verzorgde dag inclusief rallybord, lunchpakket en consumptiebonnen. De dagindeling van het evenement Historisch Vervoer ziet er als volgt uit: 

  • Omstreeks 8:30 uur ontvangst op een passende locatie buiten Millingen aan de Rijn waarna aansluitend een mooie landelijke toertocht naar Millingen aan de Rijn.

  • Aankomst Millingen aan de Rijn omstreeks 12:30 uur waarna het middagprogramma van start gaat. Dit middagprogramma heeft ieder jaar een andere invulling. Een aantal vaste ingrediënten zijn: een onderdelenmarkt, muziek, demonstraties en veel publiek.

DCN leden die graag willen deelnemen aan de toertocht kunnen zich rechtstreeks aanmelden / inschrijven via info@historischvervoer.nl. De kosten voor deelname met een voertuig zijn € 14,50 en voor iedere extra inzittende € 8,50. Voor dit bedrag ontvangt u een geheel verzorgde dag, met o.a. lunchpakket en rallybordje. Op de website www.historischvervoer.nl is meer informatie te vinden.

Harrie Sengers PR DCN

 

Details

Startdatum 01-07-2018 8:30
Einddatum 01-07-2018 22:00
Prijs per persoon Gratis