Algemene Ledenvergadering DAF Club Nederland zaterdag 25 februari 2017

Het is weer bijna tijd voor de Algemene Ledenvergadering van DAF Club Nederland. Een middag vol interessante informatie en hét moment om mee te denken en te praten over uw DAF Club. Wederom is Zeist de centraal gelegen plek waar u het bestuur kunt ontmoeten en persoonlijk met hen kunt praten onder het genot van een drankje. Uiteraard zal worden teruggeblikt op het jaar 2016, maar de nadruk zal vooral liggen op de plannen voor 2017.

Waar en wanneer?
De vergadering vindt plaats in Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum aan de Woudenbergseweg 54 in Zeist. De vergadering begint om 13.00 uur in de Kapelzaal. De Kapelzaal is vanaf 12.00 uur voor u open. We verwachten rond 16.00 uur de vergadering te kunnen afronden en zo mogelijk al eerder. Na afloop verzorgen wij u natuurlijk met een drankje en kunt u met andere leden én het bestuur napraten.

Op www.woudschoten.nl (de website van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum) vindt u meer informatie over deze prachtige locatie.

Klik hier voor de volledige aankondiging van de ALV 2017 en de notulen van de ALV 2016 (vergeet niet eerst in te loggen).

Cursus variomatic op 11 maart 2017

Op zaterdag 11 maart 2017 wordt de cursus Variomatic weer gehouden in Apeldoorn. Een erg leerzame en gezellige cursus die geen enkele DAF of Volvo rijder mag missen. In de ochtend wordt de theorie uitgelegd en komen de verschillende modellen aan de orde. In het middagdeel gaan we in op de praktijk.

De cursus wordt verzorgd door onze  zeer ervaren leden Eugène en Monique Wijnen.

Deze cursus is meestal snel volgeboekt dus schrijf je op tijd in via : Techniek@dafclub.nl  onder vermelding van je lidmaatschapsnummer.

Gezocht: medewerkers webshop, woensdagploeg en verkoopmedewerkers magazijn

Kortom, voor elk wat wils.

Interesse of vragen? Neem contact op met Ton Keijner (magazijnmeester) via T 06 19 95 36 04 of E magazijn@dafclub.nl, of met Jaap de Wit via T 06 51 15 75 35 of via E Jaapdewit@telfort.nl. Ton en Jaap zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur.

Lees meer...

Nieuwe lidkaarten - nieuw wachtwoord voor de webshop en ledengedeelte dafclub.nl

Let op: u dient vanaf nu in te loggen met uw nieuwe wachtwoord! Lees hieronder meer.

Naar verwachting ontvangen alle leden die hun lidmaatschapsgeld hebben voldaan morgen (woensdag 23 maart) of kort daarna de nieuwe DCN lidkaart. Voor leden met een lidnummer lager dan 7950 betekent dit het internet wachtwoord, nodig voor toegang tot de onderdelen webshop (www.dcnwebshop.nl) wordt gewijzigd. Wanneer alles naar verwachting verloopt kunt u vanaf woensdag 23 maart na 18.00u alleen nog inloggen met dit nieuwe wachtwoord. Ook voor inloggen op het ledengedeelte van de DCN website (www.dafclub.nl) heeft u dan het nieuwe wachtwoord nodig.

De oude wachtwoorden leverden nog al eens problemen op omdat b.v. de cijfers 0 en 1 makkelijk verward konden worden met letters o en l. In de nieuwe wachtwoorden komen de cijfers 0 en 1 niet meer voor en alle letters in het wachtwoord zijn hoofdletters.

Wanneer u de nieuwe lidmaatschapskaart op vrijdag 25 maart nog niet heeft ontvangen graag even contact opnemen met het secretariaat.

N.B. Wanneer de nieuwe code nog niet werkt kan de oude code nog gebruikt worden voor de webshop.

Secundairtje per e-mail ontvangen

Een terugkerend onderwerp op de jaarlijkse ledenvergadering zijn de hoge kosten van het drukken en verspreiden van het secundairtje. De enige manier om hier echt op te besparen is het niet meer drukken en verzenden, dit is echter geen optie: Een belangrijk doel van het secundairtje is het verstrekken van informatie over komende evenementen die niet meer tijdig in de Variomatic geplaatst kunnen worden.
Om toch te kunnen te besparen op de relatief hoge druk en verspreidingskosten van het secundairtje bieden we u vanaf heden de mogelijkheid deze niet meer via de post te ontvangen.

Hoe af te melden:

Afmelden voor het ontvangen van het Secundairtje per post kan alleen via website. Afmelden kan via het registratieformulier. Vul eerst uw lidnummer in, klik daarna op de knop registreren onderaan het registratieformulier.