Komende evenementen bij Daf Club Nederland

De komende tijd staat er weer genoeg te gebeuren op het gebied van evenementen:

Zondag 02 juli:
We organiseren het Rondje Waspik, een kennismaking met de kaartleessport.
We gaan met onze Daf’s een kaartleesrit rijden op stafkaarten, de snelheid is niet van belang maar wel het accuraat intekenen en het rijden van de juiste route. Onderweg staan controlebordjes die op een controlekaart moeten worden ingevuld  waarmee we kunnen zien of de juiste route is gereden. De route voert voor een belangrijk deel over landelijke wegen en door dorpen in West Brabant  rondom het pittoreske Waspik  en derhalve zal de gemiddelde snelheid niet hoog liggen. De route  is ongeveer 120 km lang en halverwege ( na circa 2 uur) is een koffiestop gepland.

De deelnemers die nog niet eerder een kaartleesrit hebben gereden  starten in de toerklasse en voor hen zal voorafgaand aan de rit een korte kaartlees instructie
worden verzorgd door de uitzetter.
De sportklasse  is voor deelnemers die al (enige) ervaring hebben in het rijden van kaartleesritten.  Ook voor deze klasse wordt niet met een tijdschema gereden maar de uitzetter heeft een aantal leuke weggetjes weten te vinden en een aantal listige kaartlees- geintjes. Dus zeker de moeite waard om naar Waspik te komen !
 
Zondag 16 juli: 
Toertocht DCN waarbij we de YA66 middels een meeting in het zonnetje zetten. 
De toertocht eindigt bij het Airborne museum in Oosterbeek waar een speciale parkeerplaats voor de YA66's is geregeld. Voorafgaand aan deze meeting zal er een kleine toertocht gereden worden langs diverse interessante militaire locaties. De startlocatie volgt z.s.m. (zie straks ook Variomatic juli). De finish is dus bij het Airborne museum waar u ook de gelegenheid heeft een bezoek aan het museum te brengen (entreekosten voor eigen rekening. 

En uiteraard bent u ook van harte welkom als u geen YA66 heeft, maar een ander type DAF, zodat we straks bij het airborne museum niet alleen de YA66 kunnen laten zien, maar ook alle andere bijzondere types Daf die gemaakt zijn.

Wegens logisieke redenen moet u zich voor beide evenementen van te voren aanmelden. Meer informatie hierover en over de kosten vindt u in de agenda onder het kopje Komende evenementen. 

 

Jeugdsleuteldag op 8 juli 2017 in Almere

Na de succesvolle dag afgelopen jaar hebben we het programma wat aangepast, zodat het beter aansluit bij de behoefte en nieuwsgierigheid van de kinderen. We gaan hen een inspectie laten uitvoeren, kleine reparaties laten doen en natuurlijk wordt er met de handen gewerkt zodat die lekker vies worden ! Voor de groep vanaf 8 jaar gaan we aan de hand van modellen dieper in op de techniek. Onder andere het remsysteem en motorafstelling komen aan bod. We kunnen dit zelfs met een draaiende motor laten zien. En natuurlijk ontvangen alle deelnemers een mooie oorkonde.

Inschrijven kan nog via :   techniek@dafclub.nl  onder vermelding van naam en lidmaatschapsnummer (van een van de ouders).  

Inschrijving kampeerweekend geopend

De inschrijving voor het kampeerweekend is geopend! In de activiteitenkalender vindt u alle benodigde informatie en de link naar het inschrijfformulier!

Gezocht: medewerkers webshop, woensdagploeg en verkoopmedewerkers magazijn

Kortom, voor elk wat wils.

Interesse of vragen? Neem contact op met Ton Keijner (magazijnmeester) via T 06 19 95 36 04 of E magazijn@dafclub.nl, of met Jaap de Wit via T 06 51 15 75 35 of via E Jaapdewit@telfort.nl. Ton en Jaap zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur.

Lees meer...

Secundairtje per e-mail ontvangen

Een terugkerend onderwerp op de jaarlijkse ledenvergadering zijn de hoge kosten van het drukken en verspreiden van het secundairtje. De enige manier om hier echt op te besparen is het niet meer drukken en verzenden, dit is echter geen optie: Een belangrijk doel van het secundairtje is het verstrekken van informatie over komende evenementen die niet meer tijdig in de Variomatic geplaatst kunnen worden.
Om toch te kunnen te besparen op de relatief hoge druk en verspreidingskosten van het secundairtje bieden we u vanaf heden de mogelijkheid deze niet meer via de post te ontvangen.

Hoe af te melden:

Afmelden voor het ontvangen van het Secundairtje per post kan alleen via website. Afmelden kan via het registratieformulier. Vul eerst uw lidnummer in, klik daarna op de knop registreren onderaan het registratieformulier.