Ook in 2018 weer genoeg te doen qua evenementen !

De leden van de evenementencommissie zijn alweer druk bezig met het organiseren van diverse evenementen die gaan plaatsvinden in 2018. De data van een aantal hiervan kunt u al terugvinden in de activiteitenagenda. We zullen ervoor zorgen dat de benodigde informatie verder op tijd beschikbaar komt. 

Traditiegetrouw starten we met de winterrally in het weekend van 3 en 4 maart. Een mooie tocht langs (en door) de diverse Hanzesteden staat er op het programma. Verder gaan we dit jaar weer op de koffie bij Fred in Bleiswijk, kamperen tijdens Hemelvaart en zullen er diverse leuke toertochten georganiseerd gaan worden.

In juni organiseren we een gezellig midzomerweekend op een camping in Drenthe. Deze camping heeft overigens ook stapelbedden en pipowagens te huur, dus geen kampeerspullen maar wel mee willen doen..... dat kan dus. Natuurlijk kunt u een of twee dagen meetoeren met uw geliefde Daf zonder te kamperen. 

Wegens groot succes zullen we in het najaar weer een kennismakingsdag met de kaartleessport organiseren. Datum volgt nog. Ook zijn we nog aan het kijken of we een toertocht langs diverse bunkers in Nederland kunnen organiseren. Zodra we weten of dit doorgaat en wanneer zullen we u dit laten weten.

U ziet het, de EVC zit niet stil! Overigens is versterking van de EVC in de vorm van nieuwe leden nog altijd van harte welkom. Lijkt het je leuk om mee te denken over evenementen en deze te organiseren, laat het ons dan horen en stuur een mailtje naar evenementen@dafclub.nl. Wil je eerst wat meer informatie neem dan contact op met Alice van Iersel (evenementenco√∂rdinator), dat kan via het hier genoemde emailadres of via telefonisch (voor tel.nr. zie colofon Variomatic). 

 

 

Cursus Plaatwerken

Helaas kan de cursus plaatwerken die op 4 november 2107 gepland stond niet doorgaan. Onze cursusleider wordt geopereerd aan zijn schouder en moet enkele maanden revalideren. Begin volgend jaar zullen we een nieuwe datum plannen en de degene die hadden ingeschreven als eerste uitnodigen. 

Nieuws van de EVC

Laatste evenementen van 2017

De laatste toertocht van 2017

Wilt u nog een keer gezellig toeren met uw Daf voordat deze aan een welverdiende winterslaap mag beginnen? Kom dan op zondag 29 oktober naar Beckum (Overijssel, vlak bij Hengelo) om een mooie toertocht te rijden. U staat een leuke dag met mooie bezienswaardigheden en mooie weggetjes te wachten.

Koffieklets Buinerveen zondag 10 december

Ook dit jaar weer de gezellige koffieklets in het het mooie Drentse Buinerveen. U bent tussen 14.00-17.00 uur weer van harte welkom om gezellig te komen kletsen, thee leuten, cake eten met uw mede-daffers.

Kijk voor meer informatie in de activiteitenkalender.

 

De EVC is alweer druk bezig met het samenstellen van de kalender voor volgend jaar. Denkt u nu, goh, ik zou best wel een keer iets willen organiseren voor de Dafclub of heeft u een leuk idee voor een evenement, houdt u zich dan vooral niet in en stuur een mailtje naar: evenementen@dafclub.nl
Wij horen uw suggesties heel graag!  

Gezocht: medewerkers webshop, woensdagploeg en verkoopmedewerkers magazijn

Kortom, voor elk wat wils.

Interesse of vragen? Neem contact op met Ton Keijner (magazijnmeester) via T 06 19 95 36 04 of E magazijn@dafclub.nl, of met Jaap de Wit via T 06 51 15 75 35 of via E Jaapdewit@telfort.nl. Ton en Jaap zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur.

Lees meer...