Sleutel- en diagnosedag in Stadskanaal op 24 november 2018

Op zaterdag 24 november 2018 houden we bij garage Potgieter in Stadskanaal een sleutel- en diagnosedag in het noorden van het land. Het is de eerste keer dat we op dit adres ( Daf dealer van het eerste uur en clublid van DCN) te gast zijn. Zelf sleutelen onder technische begeleiding of een technische diagnose laten uitvoeren is mogelijk.

Inschrijven kan via techniek@dafclub.nl onder vermelding van naam, lidmaatschapsnummer en de werkzaamheden die men wil uitvoeren.

We rekenen op een grote opkomst ! 

 

ZONDAG 18 november 2018: de SUPERSALE met Superdeals in het onderdelenmagazijn in Geldrop!

De winter is de periode om uw DAF of Volvo weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. En daarom organiseert DAF Club Nederland op ZONDAG 18 november een SUPERSALE met Superdeals in het onderdelenmagazijn te Geldrop.

De handige bestellijst voor deze SuperSale! Klik hier om te downloaden, print hem uit en neem hem mee naar de supersale!

Naast het profiteren van de vele aanbiedingen (ook leuk als kado voor de feestdagen), kunt u ook gezellig bijpraten op het HORECA-PLEIN.

SUPERDEALS van het Onderdelenmagazijn  

Het magazijn staat op zondag 18 november tot uw dienst. Het magazijnteam heeft weer voor een groot aantal superaanbiedingen gezorgd. Maar ook alle andere onderdelen zijn tijdens de SUPERSALE gewoon leverbaar.

De aanbiedingen? Hou onze nieuwsbrief het Secundairtje in de gaten!

De aanbiedingen voor de SUPERSALE communiceren we met u via een speciale uitgave van het Secundairtje die eind oktober aan u wordt opgestuurd.

Hierin treft u de aanbiedingen in de vorm van een bestellijst. Die wordt ook gepubliceerd op de website www.dafclub.nl.

Met deze lijst kunt u ook al vooraf onderdelen bestellen. Na betaling staat uw bestelling dan op zondag 18 november voor u klaar. Dat voorkomt wachten, deze tijd kunt u nuttig en gezellig besteden op het HORECAPLEIN.:

HORECAPLEIN

Naast profiteren van de vele aanbiedingen kunt u onder het genot van koffie, thee, fris, bier of wijn bijpraten (en bijkomen) op het HORECAPLEIN. Dit nieuwe initiatief wordt verzorgd door Clint de Bruijn en Noud Wintjes (en wie kan je hier nu beter voor vragen dan 2 studenten?).

Graag zien wij u op ZONDAG 18 november op de Spaarpot in Geldrop voor een dagje one-stop shopping.

namens het magazijnteam,

Jaap de Wit

 

Nog eenmaal toeren in 2018 - toertocht Zuid Limburg

Voordat u uw geliefde daf in de winterstalling zet is er nog de mogelijkheid om een mooie en gezellige toertocht te rijden.
Op zaterdag 13 oktober a.s. organiseert de EVC de laatste toertocht van 2018. Deze zal u voeren door het prachtige zuiden van het Limburgse land.

Voor meer informatie over de tocht, zie de evenementenkalender. 

 

Sleuteldag in Veldhoven op 22 september 2018

Op zaterdag 22 september zijn we weer te gast bij garage van den Udenhout in Veldhoven voor een sleutel en diagnosedag. Ook bestaat de mogelijkheid om een taxatie te laten uitvoeren.

Inschrijven voor de sleuteldag en eventuele diagnoise kan via : techniek@dafclub.nl

Voor een diagnose lopen de aanmeldingen via : taxatie@dafclub.nl

 

 

Cursus Motor afstellen in Almere op 29 september 2018

Wilt u alles te weten komen over het goed afstellen van de motor van uw Daf of Volvo ? Dan kunt u op 29 september 2018 terecht in Almere waar ons zeer ervaren technisch commissielid Doede de Vries de cursus motor afstellen verzorgd. Naast een stukje theorie is de cursus voornamelijk praktisch gericht en krijgt u de mogelijkheid om zelf veel te oefenen. De inschrijfkosten bedragen ‚ā¨ 15 per persoon en inschrijven is mogelijk via : techniek@dafclub.nl

 

 

Bestuurders en vrijwilligers gezocht

Kijk gauw op onze nieuwe vacature pagina voor de openstaande posities!

Dafclub Vacatures Voorblad

Ook in 2018 weer genoeg te doen qua evenementen !

De leden van de evenementencommissie zijn alweer druk bezig met het organiseren van diverse evenementen die gaan plaatsvinden in 2018. De data van een aantal hiervan kunt u al terugvinden in de activiteitenagenda. We zullen ervoor zorgen dat de benodigde informatie verder op tijd beschikbaar komt. 

Traditiegetrouw starten we met de winterrally in het weekend van 3 en 4 maart. Een mooie tocht langs (en door) de diverse Hanzesteden staat er op het programma. Verder gaan we dit jaar weer op de koffie bij Fred in Bleiswijk, kamperen tijdens Hemelvaart en zullen er diverse leuke toertochten georganiseerd gaan worden.

In juni organiseren we een gezellig midzomerweekend op een camping in Drenthe. Deze camping heeft overigens ook stapelbedden en pipowagens te huur, dus geen kampeerspullen maar wel mee willen doen..... dat kan dus. Natuurlijk kunt u een of twee dagen meetoeren met uw geliefde Daf zonder te kamperen. 

Wegens groot succes zullen we in het najaar weer een kennismakingsdag met de kaartleessport organiseren. Datum volgt nog. Ook zijn we nog aan het kijken of we een toertocht langs diverse bunkers in Nederland kunnen organiseren. Zodra we weten of dit doorgaat en wanneer zullen we u dit laten weten.

U ziet het, de EVC zit niet stil! Overigens is versterking van de EVC in de vorm van nieuwe leden nog altijd van harte welkom. Lijkt het je leuk om mee te denken over evenementen en deze te organiseren, laat het ons dan horen en stuur een mailtje naar evenementen@dafclub.nl. Wil je eerst wat meer informatie neem dan contact op met Alice van Iersel (evenementenco√∂rdinator), dat kan via het hier genoemde emailadres of via telefonisch (voor tel.nr. zie colofon Variomatic).  

Gezocht: medewerkers webshop, woensdagploeg en verkoopmedewerkers magazijn

Kortom, voor elk wat wils.

Interesse of vragen? Neem contact op met Ton Keijner (magazijnmeester) via T 06 15 26 64 14 of E magazijn@dafclub.nl, of met Jaap de Wit via T 06 51 15 75 35 of via E Jaapdewit@telfort.nl. Ton en Jaap zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur.

Lees meer...