Dafjes gevraagd voor evenementen

De PR commissie is nog op zoek naar een aantal Dafjes voor een tweetal evenementen waarop zij met hun met vernieuwde stand aanwezig zullen zijn;

Voor het Historisch Vervoer evenement op zondag 1 juli in Millingen aan de Rijn zoeken we nog één of twee Daf 600’s. Bij onze clubstand zullen in totaal een achttal Dafjes geshowd worden. Voor meer informatie over dit evenement zie de agenda op dafclub.nl. Aanmelden hiervoor graag bij Harrie Sengers via beurzen@dafclub.nl of 06-23400131

Verder organiseert de Daf Oldtimer Truckclub (DOTC) ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan op 23 en 24 juni a.s. de Internationale Oldtimer Truckshow, locatie is Manege D’n Umswing, Schorfvenweg 1 te Kronenberg (Limburg). De DOTC zou het leuk vinden wanneer er ook aantal Daf personenwagens aanwezig is. De DCN stand zal alleen op de zaterdag 23 juni aanwezig zijn. Aanmelden hiervoor is niet nodig, wil je meer informatie kijk dan even op de website van de DOTC of neem contact op met Harrie Sengers via beurzen@dafclub.nl of 06-23400131.

Overlijden Wouter Nieuwlaat

Bijzonder geschokt en verdrietig zijn wij nadat ons het trieste bericht bereikte dat ons clublid Wouter Nieuwlaat bij een ongeval om het leven is gekomen op slechts 35 jarige leeftijd. Wouter was reeds sinds vele jaren een zeer gewaardeerd lid van onze technische commissie en heeft vanuit die rol vele clubleden met raad en daad terzijde gestaan. Binnen de Volvo 300 Club waar wij als Daf Club Nederland goede banden mee onderhouden was Wouter één van de drijvende krachten. Wij herinneren ons Wouter als een hartelijke en altijd behulpzame jongen met een grote kennis en kunde. We zullen hem missen!

Wij wensen zijn vriendin Lisette, zijn familie en vrienden en allen die hem dierbaar waren heel veel kracht en sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.

 

Namens het bestuur van DAF Club Nederland,

Niek Vervoort  

Daf55 Wouter

Ook in 2018 weer genoeg te doen qua evenementen !

De leden van de evenementencommissie zijn alweer druk bezig met het organiseren van diverse evenementen die gaan plaatsvinden in 2018. De data van een aantal hiervan kunt u al terugvinden in de activiteitenagenda. We zullen ervoor zorgen dat de benodigde informatie verder op tijd beschikbaar komt. 

Traditiegetrouw starten we met de winterrally in het weekend van 3 en 4 maart. Een mooie tocht langs (en door) de diverse Hanzesteden staat er op het programma. Verder gaan we dit jaar weer op de koffie bij Fred in Bleiswijk, kamperen tijdens Hemelvaart en zullen er diverse leuke toertochten georganiseerd gaan worden.

In juni organiseren we een gezellig midzomerweekend op een camping in Drenthe. Deze camping heeft overigens ook stapelbedden en pipowagens te huur, dus geen kampeerspullen maar wel mee willen doen..... dat kan dus. Natuurlijk kunt u een of twee dagen meetoeren met uw geliefde Daf zonder te kamperen. 

Wegens groot succes zullen we in het najaar weer een kennismakingsdag met de kaartleessport organiseren. Datum volgt nog. Ook zijn we nog aan het kijken of we een toertocht langs diverse bunkers in Nederland kunnen organiseren. Zodra we weten of dit doorgaat en wanneer zullen we u dit laten weten.

U ziet het, de EVC zit niet stil! Overigens is versterking van de EVC in de vorm van nieuwe leden nog altijd van harte welkom. Lijkt het je leuk om mee te denken over evenementen en deze te organiseren, laat het ons dan horen en stuur een mailtje naar evenementen@dafclub.nl. Wil je eerst wat meer informatie neem dan contact op met Alice van Iersel (evenementencoördinator), dat kan via het hier genoemde emailadres of via telefonisch (voor tel.nr. zie colofon Variomatic).  

Gezocht: medewerkers webshop, woensdagploeg en verkoopmedewerkers magazijn

Kortom, voor elk wat wils.

Interesse of vragen? Neem contact op met Ton Keijner (magazijnmeester) via T 06 19 95 36 04 of E magazijn@dafclub.nl, of met Jaap de Wit via T 06 51 15 75 35 of via E Jaapdewit@telfort.nl. Ton en Jaap zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur.

Lees meer...