Toertocht Hollands Midden op zaterdag 10 juni

Toertocht Hollands Midden, onder NAP door het Groen hart, de Lopikerwaard, Krimpenerwaard en de Alblasserwaard.

Op zaterdag 10 juni organiseert DAF Club Nederland een mooie tocht, die u leidt door het prachtige groene hart van Utrecht en Zuid Holland. U zult verbaasd zijn hoeveel natuur en groen er nog is in de Randstad. En natuur die u gewoon vanuit uw DAF kunt bewonderen, dat is wel zo gemakkelijk. De route voert u vanuit Vleuten-De Meern (vlakbij Utrecht aan de A12) langs mooie stadjes en dorpen als Oudewater, Haastrecht en Stolwijk via een mini-cruise over de Lek naar de wereldberoemde molengang van Alblasserdam, waar we uiteraard bij een terras eindigen.

De inschrijving voor de toertocht is tussen 10.00 en 11.00 uur, u kunt tot uiterlijk 11.30 uur starten met de toertocht.

Startlocatie:
AC Restaurant & Meeting Centre
Afslag Vleuten-De Meern A12 (afslag 15, vlakbij Oudenrijn)
Meerndijk 59
Vleuten-De Meern

Tot zaterdag 10 juni
Namens de evenementencommissie, Jaap de Wit

Oldtimerdag Vianen – za 17 juni 2017

Op 17 juni vindt de 30e Oldtimerdag Vianen plaats. De organisatie en DAF Club Nederland willen u als Daf-bezitter graag uitnodigen om uw Daf van vóór 1974 op dit drukbezochte evenement te tonen.

De deelnemers komen om 11.00 uur bij elkaar bij Van der Valk in Vianen, waar koffie en iets lekker op u wachten. Rond 12.15 uur rijdt u naar de Voorstraat, waar alle Dafs tussen het winkelende publiek door zullen rijden naar hun definitieve parkeerplaats in die straat. Daar worden de deelnemende Dafs een kijkobject voor het grote aantal bezoekers en het winkelende publiek.

Rond 15.00 uur zullen de Dafs weer van hun plek vertrekken.

DAF Club Nederland zal ook aanwezig zijn met een stand. We hopen op minstens 30 Dafs, dus aarzel niet en meld u aan! Dit kan via beurzen@dafclub.nl of 06-23400131. Vermeld:

  • uw naam
  • uw lidnummer
  • met hoeveel personen u komt
  • welke Daf u meeneemt (type en bouwjaar)

We zoeken 30 dafjes en hebben reeds een aantal aanmeldingen ontvangen en VOL IS VOL. Wie eerst komt, wie eerst maalt.

Harrie Sengers en Dorinda Hensema
Contactpunt DAF Club Nederland

Nieuwe lidkaarten - nieuw wachtwoord voor de webshop en ledengedeelte dafclub.nl

Let op: u dient vanaf vrijdag 28 april 2017 in te loggen met uw nieuwe wachtwoord! Lees hieronder meer.

Naar verwachting ontvangen alle leden die hun lidmaatschapsgeld voor 31 maart 2017 hebben voldaan vandaag (26 april 2017) of kort daarna de nieuwe DCN lidkaart. Het internet wachtwoord, nodig voor toegang tot de onderdelen webshop (www.dcnwebshop.nl) en het ledengedeelte van de website worden gewijzigd. Wanneer alles naar verwachting verloopt kunt u na 28 april a.s. alleen nog inloggen met dit nieuwe wachtwoord. Ook voor inloggen op het ledengedeelte van de DCN website (www.dafclub.nl) heeft u dan het nieuwe wachtwoord nodig.

Wanneer u tijdig (voor 31 maart 2017) heeft betaald en u de nieuwe lidmaatschapskaart op vrijdag 28 april nog niet heeft ontvangen graag even contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijving kampeerweekend geopend

De inschrijving voor het kampeerweekend is geopend! In de activiteitenkalender vindt u alle benodigde informatie en de link naar het inschrijfformulier!

Gezocht: medewerkers webshop, woensdagploeg en verkoopmedewerkers magazijn

Kortom, voor elk wat wils.

Interesse of vragen? Neem contact op met Ton Keijner (magazijnmeester) via T 06 19 95 36 04 of E magazijn@dafclub.nl, of met Jaap de Wit via T 06 51 15 75 35 of via E Jaapdewit@telfort.nl. Ton en Jaap zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19.00 en 21.00 uur.

Lees meer...

Secundairtje per e-mail ontvangen

Een terugkerend onderwerp op de jaarlijkse ledenvergadering zijn de hoge kosten van het drukken en verspreiden van het secundairtje. De enige manier om hier echt op te besparen is het niet meer drukken en verzenden, dit is echter geen optie: Een belangrijk doel van het secundairtje is het verstrekken van informatie over komende evenementen die niet meer tijdig in de Variomatic geplaatst kunnen worden.
Om toch te kunnen te besparen op de relatief hoge druk en verspreidingskosten van het secundairtje bieden we u vanaf heden de mogelijkheid deze niet meer via de post te ontvangen.

Hoe af te melden:

Afmelden voor het ontvangen van het Secundairtje per post kan alleen via website. Afmelden kan via het registratieformulier. Vul eerst uw lidnummer in, klik daarna op de knop registreren onderaan het registratieformulier.