Ouw Getogmarkt Riethoven

Op zondag 4 augustus a.s. is er weer de Ouw Getog markt in Riethoven. Ook dit jaar is de Daf Club Nederland weer aanwezig met een mooie stand en diverse Daf’s. Hij organiseert daarnaast samen met de Simca club onder meer een toertocht. Deelname aan de toertocht is gratis; entreekaarten voor de markt zijn € 2, - p.p..

Voor nadere informatie, inschrijven voor de toertocht of het reserveren van een parkeerplek: Harrie Sengers; telefoon: 06 23400131 of pr@dafclub.nl.

Originele Vredestein 135R14 buitenbanden weer te koop!

Nu weer verkrijgbaar via dcnwebshop.nl en in ons clubmagazijn te Geldrop de originele Vredestein 135R14 buitenbanden voor de DAF 44, 46, 55, 66 en Volvo 66  en dat voor slechts € 54,95 per band of nóg voordeliger voor maar € 199.95 per set van 4 stuks!

BandenReclame

 

.

Uniek DAF Weekend in America

Op 29 en 30 juni a.s. is er een uniek DAF-WEEKEND in America als eerbetoon aan Hub en Wim van Doorne. Lees verder in de agenda of ga https://dafweekend.nl voor meer informatie. Tickets vanaf € 1,00 kan je bestellen via www.ticketcrew.nl/tickets/daf-weekend.

Laten we als DCN laten zien dat een grote vereniging ook groots kan zijn: op zaterdag 29 maar vooral op zondag 30 juni a.s massaal met onze Daffen (en Volvo’s 66) naar America!

Cursus plaatwerk op 15 juni

Inschrijven voor de cursus plaatwerk op 15 juni is helaas niet meer mogelijk. De cursus is geheel volgeboekt.

Introductie dag nieuwe leden - 4 mei 2019

Op zaterdag 4 mei a.s. organiseren we weer een introductiedag voor nieuwe leden. We beginnen om 10 uur in het DAF museum en na de broodjes gaan we naar ons onderdelenmagazijn in Geldrop. Geef je snel op bij Harrie Sengers via E-mail beurzen@dafclub.nl of Telefoon:06-23400131. Zorg dat je er op tijd bij bent want vol is vol!

Bestuurders en vrijwilligers gezocht

Kijk gauw op onze nieuwe vacature pagina voor de openstaande posities!

Dafclub Vacatures Voorblad