Nieuws

3 voor ALV 2021 en meer "stempel" nieuws

Publicatiedatum:
Bekeken: 368
Categorieën: Nieuws, Bestuur

Tijdens hun vergadering op zondag 24 januari heeft het bestuur over het verdienen en ontvangen van de lustrumzegels het volgende besloten.

In 2020 en 2021 kunnen onze leden lustrum“stempels” verdienen door:

Bezoek evenement

1

Aankoop onderdelenmagazijn of webshop

1

Deelname sleuteldag

1

Volgen DCN cursus

2

Taxatie auto

2

Artikel Variomatic

3

Dag meehelpen als vrijwilliger

3

Deelnemen aan de ALV op 13 februari 2021

3

Aan de activiteiten die al op de stempelkaart stonden, zijn aankopen via de webshop en het deelnemen aan de digitale ALV op 13 februari a.s. dus toegevoegd.

Vanwege de coronamaatregelen hebben inmiddels vele leden wel stempels verdiend maar niet in alle gevallen ontvangen. Het lijkt waarschijnlijk dat dit laatste op korte termijn ook fysiek niet mogelijk wordt.

Om portokosten en veel administratieve rompslomp te voorkomen en vertrouwend op de eerlijkheid van de leden, heeft het bestuur het volgende besloten.

Het lid dat van mening is een stempel/stempels te hebben verdiend en deze nog niet te hebben ontvangen, stuurt een mailtje (zie de colofon van de 'Variomatic' voor de mailadressen) met bovengenoemde activiteit/handeling en de datum waarop die heeft plaats gevonden naar de desbetreffende coördinator of (als het gaat om de ALV) naar de secretaris. Bijvoorbeeld: artikel Variomatic december 2020 of aankoop magazijn 5 december 2020. De coördinator of secretaris beoordeelt het verzoek en antwoordt met akkoord*. Op vertoon van deze antwoordmail, ontvangt het lid bij de eerstvolgende fysieke ontmoeting met een van de coördinatoren**, de verdiende “stempels”.

*bij twijfel wordt contact opgenomen met het lid

 **kan een ander zijn dan degene die akkoord heeft gegeven.

Deel dit bericht via: