Berichten van de Evenementencommissie

Op zondag 22 mei organiseert de EVC een mooie toertocht, die u met een paar mooie klimmetjes en afdalingen leidt over de Utrechtse Heuvelrug. Onderweg kunt u onder andere Huis Doorn aandoen, waar de laatste Duitse keizer in ballingschap heeft gewoond. Maar ook genieten van een terras, zoals in het mooie Wijk bij Duurstede of Amerongen. De route voert u vervolgens door de Gelderse Vallei en het mooie Eemland naar Bunschoten, waar we weer bij een terras eindigen. En omdat de toertocht op zondag wordt gehouden, kunt u daar dus niet de zaterdagmarkt bezoeken..... Maar niet getreurd, onderweg is genoeg te zien en te beleven!
Voor meer informatie over o.a. de startlocatie, kijk in de activiteitenkalender.

Inschrijven voor de buitenlandweek Normandië kan tot 1 juni a.s.!! 
In de 1e volle week van september gaan we een weekje op reis naar Normandië. Dit mooie en hele interessante gebied staat garant voor een week vol vermaak. Er is enorm veel te zien en te beleven. Er is een mooie camping met goede faciliteiten geboekt niet ver van Ohama beach. Wil je mee, wacht dan niet te lang meer, want 1 juni sluit de inschrijftermijn!! Kijk in de activiteitenkalender of in de Variomatic voor meer informatie. 

Zaterdag 11 juni kunnen de Dafjes weer gestart worden voor een mooie toertocht in West-Brabant. We vertrekken vanuit Breda. 

25 en 26 juni staat er een 2-daagse toertocht naar Tecklenburg op het programma. In principe is de inschrijving hiervoor al gesloten, maar zolang het hotel nog kamers ter beschikking heeft, mogen wij nog mensen aanmelden. Mocht u toch nog meewillen met deze reis stuur dan even een mailtje naar evenementen@dafclub.nl, dan kijken wij voor u of er nog een kamer beschikbaar is in het hotel. Ook hier verwijzen wij u voor meer informatie naar de activiteitenkalender en de Variomatic.

Zondag 10 juli zijn we weer welkom in Westervoort op de zomerbeurs. Nog onderdelen te koop of juist op zoek. Kom dan naar de beurs toe! Wilt u onderdelen verkopen, stuur dan even een mailtje naar evenementen@dafclub.nl om een kraampje te huren. Het magazijn zal dit jaar aanwezig zijn met maar liefs 2 kramen vol met aanbiedingen!! Dit mag u niet missen.

DAF op Historisch Weekend Den Helder

Aandacht voor Nederland betekent ook aandacht voor DAF! Dat is precies wat het Historisch Weekend Den Helder van 25 en 26 juni gaat doen.

DAF Club Nederland zal aanwezig zijn om te laten zien wat het Nederlandse automerk nou precies zo bijzonder maakt, en doet dit samen met het DAF Museum, de DAF Oldtimer Truck Club en de Bravo Compagnie. Daarnaast besteedt DCN speciale aandacht aan 50 jaar Daf 44!

Maar ook jij kunt meedoen! Wil je meer doen dan alleen een bezoekje brengen? Bijv. de rondrit meerijden met jouw eigen Daf? Schrijf je dan vóór 01 juni in! Deelname en rallyschildje zijn gratis.

Inschrijven: http://www.historischweekend.nl/index.php/inschrijven
Voorwaarden: http://www.historischweekend.nl/index.php/deelnemers

Nieuwe lidkaarten - nieuw wachtwoord voor de webshop en ledengedeelte dafclub.nl

Let op: u dient vanaf nu in te loggen met uw nieuwe wachtwoord! Lees hieronder meer.

Naar verwachting ontvangen alle leden die hun lidmaatschapsgeld hebben voldaan morgen (woensdag 23 maart) of kort daarna de nieuwe DCN lidkaart. Voor leden met een lidnummer lager dan 7950 betekent dit het internet wachtwoord, nodig voor toegang tot de onderdelen webshop (www.dcnwebshop.nl) wordt gewijzigd. Wanneer alles naar verwachting verloopt kunt u vanaf woensdag 23 maart na 18.00u alleen nog inloggen met dit nieuwe wachtwoord. Ook voor inloggen op het ledengedeelte van de DCN website (www.dafclub.nl) heeft u dan het nieuwe wachtwoord nodig.

De oude wachtwoorden leverden nog al eens problemen op omdat b.v. de cijfers 0 en 1 makkelijk verward konden worden met letters o en l. In de nieuwe wachtwoorden komen de cijfers 0 en 1 niet meer voor en alle letters in het wachtwoord zijn hoofdletters.

Wanneer u de nieuwe lidmaatschapskaart op vrijdag 25 maart nog niet heeft ontvangen graag even contact opnemen met het secretariaat.

N.B. Wanneer de nieuwe code nog niet werkt kan de oude code nog gebruikt worden voor de webshop.

Gezocht: enthousiaste verkoopmedewerkers en medewerkers magazijn!

Wie wil er nu niet samenwerken in de snoepwinkel op DAF-gebied: het onderdelenmagazijn van DAF Club Nederland. Om de onderdelenvoorziening voor onze leden te borgen, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

We zijn op zoek naar medewerkers magazijn (woensdagploeg) en naar verkoopmedewerkers magazijn. Klik op de linkjes voor meer informatie.

Vooruitblik evenementen 2016

Ook in 2016 zal de evenementencommissie weer van zich laten horen! We zijn druk doende met het programma en de nodige evenementen staan weer op de planning.

Zoals gebruikelijk bij de EVC zullen we ook dit jaar een aantal toertochten organiseren:
Gewoontegetrouw starten we met de winterrally. In het 1e weekend van maart (de oldtimers mogen weer naar buiten) zal de rally u langs de randmeren van de Flevopolder brengen Ook in de planning staan o.a. een 3-landentocht door Nederland, België en Duitsland, toertochten door diverse provincies in Nederland en wellicht nog een nachtrit.

Hessel heeft inmiddels zijn studie afgerond en is weer volledig inzetbaar bij de EVC. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Ook met het feit dat daardoor wederom een bustocht met excursie wordt georganiseerd. Onze eigenste ‘privéchauffeur’ Hessel zal ons naar Duitsland rijden voor een bedrijfsbezoek en aansluitend een leuke stadswandeling. Wel is het aantal deelnemers hiervoor beperkt, wilt u mee, ben dan op tijd met aanmelden!

Kamperen gaan we uiteraard ook weer doen. Het zal een flinke uitdaging worden om in de buurt te komen van het spetterende weekend dat we afgelopen jaar in Texel hebben gehad, maar de EVC is uiteraard al weer druk doende met een leuke camping.
Ook het buitenland zullen we aandoen. Dit jaar gaan we een weekje naar Normandië –Frankrijk.

Maar liefst drie onderdelenbeurzen op nieuwe locaties hebben we afgelopen jaar georganiseerd. In ieder geval zal de beurs in Bleiswijk weer georganiseerd worden. Gekeken wordt nog naar de mogelijkheden voor een beurs in Westervoort en een najaarsbeurs.

En last but not least, ook zullen we weer gezellig gaan kletsen op diverse locaties onder het genot van koffie en koek. De data hiervoor worden nog bekend gemaakt.

U ziet het, de EVC is weer volop in beweging om ook van 2016 een spetterend evenementenjaar te maken. In de activiteitenagenda op de website staan reeds een aantal evenementendata vermeld en de overige data zullen z.s.m. aangevuld worden. 

Hou de website van DCN en de Varmatic en Secundairtje in de gaten voor meer informatie en inschrijvingen.

Tot op een van de komende evenementen!
Hessel, Leon, Saskia, Richard en Alice

Secundairtje per e-mail ontvangen

Een terugkerend onderwerp op de jaarlijkse ledenvergadering zijn de hoge kosten van het drukken en verspreiden van het secundairtje. De enige manier om hier echt op te besparen is het niet meer drukken en verzenden, dit is echter geen optie: Een belangrijk doel van het secundairtje is het verstrekken van informatie over komende evenementen die niet meer tijdig in de Variomatic geplaatst kunnen worden.
Om toch te kunnen te besparen op de relatief hoge druk en verspreidingskosten van het secundairtje bieden we u vanaf heden de mogelijkheid deze niet meer via de post te ontvangen.

Hoe af te melden:

Afmelden voor het ontvangen van het Secundairtje per post kan alleen via website. Afmelden kan via het registratieformulier. Vul eerst uw lidnummer in, klik daarna op de knop registreren onderaan het registratieformulier.