Cursus variomatic op 12 maart 2016

Op 12 maart 2016 wordt weer de cursus variomatic georganiseerd.

Onze Daf’s hebben geen gewone versnellingsbak maar  poulies met riemen en dat maakt ze uniek en de moeite waard om er een speciale cursus over geven.

In deze cursus wordt de werking en de opbouw van de variomatic uitgelegd , zowel in theorie als in de praktijk.

Deze cursus is een must voor iedere DAF bezitter.

Geef je snel op want er is altijd veel belangstelling voor deze cursus.  Aanmelden kan via: techniek@dafclub.nl

Webshop DAF Club Nederland: assortiment DAF-onderdelen weer verder uitgebreid! (www.dcnwebshop.nl)

Het assortiment onderdelen van de webwinkel is weer verder uitgebreid! En dat met maar liefst 200 artikelen. Snel onderdelen voor uw DAF of Volvo nodig? Ga naar http://www.dcnwebshop.nl.

Met deze URL hebt u als DAF Club lid exclusief toegang tot de webwinkel van DAF Club Nederland. In deze webwinkel kunt u on-line een groot aantal DAF- en Volvo onderdelen, documentatie, accessoires en clubartikelen bestellen en afrekenen. En u heeft het snel in huis!

En hou de webshop in de gaten, want geregeld zijn er nieuwe aanbiedingen!

Gezocht: enthousiaste verkoopmedewerkers en medewerkers magazijn!

Wie wil er nu niet samenwerken in de snoepwinkel op DAF-gebied: het onderdelenmagazijn van DAF Club Nederland. Om de onderdelenvoorziening voor onze leden te borgen, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

We zijn op zoek naar medewerkers magazijn (woensdagploeg) en naar verkoopmedewerkers magazijn. Klik op de linkjes voor meer informatie.

Nieuwe artikelen magazijn

Het onderdelenmagazijn van DAF Club Nederland heeft een aantal nieuwe artikelen in het assortiment opgenomen. Deze artikelen zijn ook makkelijk en snel te bestellen via de webshop (www.dcnwebshop.nl). Meer informatie over het bestellen van onderdelen in het onderdelenmagazijn: zie Variomatic 141, pagina 36, 50 en 51.

Klik hier om door te gaan naar de nieuwe artikelen.

Bezorging boek de Nieuwe Manier van Rijden

Het boek de Nieuwe Manier van Rijden dat tijdens het lustrumfeest is gepresenteerd, is inmiddels naar al onze leden verstuurd. Helaas hebben we melding gekregen van een aantal leden dat het boek bij hen nog niet is aangekomen. Om ervoor te zorgen dat u het boek alsnog ontvangt vragen wij u het ons te laten weten als het boek nog niet bij u op de deurmat is gevallen.

Stuur een mailtje naar boek@dafclub.nl en maak vermelding van uw naam, adres en lidnummer. Let op: gelieve dit e-mailadres niet voor andere zaken te gebruiken! Alvast bedankt voor uw bericht.

Boek de Nieuwe Manier van Rijden

Inschrijving Winterrally 2016 geopend

De inschrijving voor de Winterrally 2016 op 5 en 6 maart is geopend! Kijk in onze evenementenkalender voor meer informatie: Winterrally 'Een ander stukje Nederland' (onderaan vindt u een linkje naar de inschrijving)

Let op: uw inschrijving en uw betaling van de deelnamekosten dienen uiterlijk 8 februari 2016 te zijn ontvangen door ons.

Clubwinkel nu in onze webshop

Per 1 januari zal de clubwinkel via onze website stoppen, na vele jaren zeer actieve inzet van Frits Apperloo. De clubwinkel artikelen zullen vanaf nu te koop zijn in de DAF Club Nederland Webshop. In eerste instantie zullen hier alleen de populairste artikelen zijn te vinden, maar in de loop van dit jaar zal het assortiment verder worden aangevuld.

Frits, bedankt voor alle tijd en moeite die je erin hebt gestopt!

Vooruitblik evenementen 2016

Ook in 2016 zal de evenementencommissie weer van zich laten horen! We zijn druk doende met het programma en de nodige evenementen staan weer op de planning.

Zoals gebruikelijk bij de EVC zullen we ook dit jaar een aantal toertochten organiseren:
Gewoontegetrouw starten we met de winterrally. In het 1e weekend van maart (de oldtimers mogen weer naar buiten) zal de rally u langs de randmeren van de Flevopolder brengen Ook in de planning staan o.a. een 3-landentocht door Nederland, België en Duitsland, toertochten door diverse provincies in Nederland en wellicht nog een nachtrit.

Hessel heeft inmiddels zijn studie afgerond en is weer volledig inzetbaar bij de EVC. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Ook met het feit dat daardoor wederom een bustocht met excursie wordt georganiseerd. Onze eigenste ‘privéchauffeur’ Hessel zal ons naar Duitsland rijden voor een bedrijfsbezoek en aansluitend een leuke stadswandeling. Wel is het aantal deelnemers hiervoor beperkt, wilt u mee, ben dan op tijd met aanmelden!

Kamperen gaan we uiteraard ook weer doen. Het zal een flinke uitdaging worden om in de buurt te komen van het spetterende weekend dat we afgelopen jaar in Texel hebben gehad, maar de EVC is uiteraard al weer druk doende met een leuke camping.
Ook het buitenland zullen we aandoen. Dit jaar gaan we een weekje naar Normandië –Frankrijk.

Maar liefst drie onderdelenbeurzen op nieuwe locaties hebben we afgelopen jaar georganiseerd. In ieder geval zal de beurs in Bleiswijk weer georganiseerd worden. Gekeken wordt nog naar de mogelijkheden voor een beurs in Westervoort en een najaarsbeurs.

En last but not least, ook zullen we weer gezellig gaan kletsen op diverse locaties onder het genot van koffie en koek. De data hiervoor worden nog bekend gemaakt.

U ziet het, de EVC is weer volop in beweging om ook van 2016 een spetterend evenementenjaar te maken. In de activiteitenagenda op de website staan reeds een aantal evenementendata vermeld en de overige data zullen z.s.m. aangevuld worden. 

Hou de website van DCN en de Varmatic en Secundairtje in de gaten voor meer informatie en inschrijvingen.

Tot op een van de komende evenementen!
Hessel, Leon, Saskia, Richard en Alice