Toerweekend Zeeland 10 en 11 oktober

Op 10 en 11 oktober organsieert DCN twee toertochten in Zeeland. Heb je zin om met de Daf door het prachtige Zeeland (en een stukje België) te toeren, kijk dan in de activeitenkalender voor meer informatie.

Sleutel- en diagnosedag in Enschede op 24 oktober

Op 24 oktober organiseert de Technische Commissie in samenwerking met de Volvo 300 Club een sleutel- en diagnosedag in Enschede. Deze dag is op initiatief van een aantal enthousiaste leden in de regio Enschede ontstaan. Om de dag te laten doorgaan dienen zich minimaal 5 leden aan te melden, in de regio Enschede wonen zeer veel leden van de DAF Club Nederland zodat we zeker een grote opkomst verwachten.

Aanmelden kan via techniek@dafclub.nl met vermelding van lidnummer, type auto en uit te voeren werkzaamheden.

Introductiecursus op 24 oktober in Geldrop

De Introductie cursus die op 24 oktober weer wordt gehouden is een must voor nieuwe leden ! Hierin wordt uitgelegd waarin een DAF verschilt van elke andere auto, hoe de Variomatic werkt en nog wat typische DAF wetenswaardigheden.Verder worden kort de aandachtpunten behandeld die je moet nalopen om een DAF goed te laten functioneren. Zo mogelijk is er een DAF beschikbaar om in mee te rijden zodat je kunt ervaring hoe fijn een DAF rijdt als werkt zoals het ooit bedoeld was! 

Opgeven kan nog via techniek@dafclub.nl

Nieuw in het magazijn en de webwinkel

Sponsrubber deur (177552).  Het op de deur van een DAF 44, 55, 66, 46 en Volvo 66 geplakte afdichtrubber is weer volop leverbaar en dat voor een bij dit rubber horende (dus zachte) prijs. Past op sedan, coupé (deur met raamstijl) en stationcar. Nu van € 30,90 voor € 22,50 per deur.

 

Kofferbakrubber 590597. Kofferbakrubber in gemodificeerde uitvoering voor de DAF 44, 55, 66, 46 en Volvo 66 (sedan en coupé). Nu weer leverbaar van € 36,06 voor € 29,99.

 

Kofferbakrubber 592453. Kofferbakrubber in gemodificeerde uitvoering voor de DAF 44, 55, 66, 46 en Volvo 66 stationcar. Ook dit rubber is weer leverbaar van € 36,06 voor € 29,99.

 

Deurrubber 55 coupé 1e type (175981982). Dit zeer schaarse en vaak totaal afgetobde onderdeel voor een auto die toch al geen staande ovatie krijgt voor lekdichtheid is nu weer leverbaar! Wij hebben voor u een passende en betaalbare oplossing gevonden. Nu van € 47,46 nu tijdelijk voor € 39,99. 

 

USB-stick in de vorm van een DAF 32! (USBPCWM) met daarop een zeer uitgebreide collectie onderdelen- en werkplaatshandboeken van alle types. Nu slechts voor € 22,50. Deze boeken blijven ook leverbaar als klassiek boekwerk (van papier dus). 

Welkom op de nieuwe site

Daar is hij dan eindelijk: de nieuwe site van DAF Club Nederland. Aan de voorkant zijn een aantal dingen veranderd, zoals een frisser ontwerp en een logischere plek voor sommige onderdelen op de site. Aan de achterkant van de site is onnoemelijk veel gewijzigd; alles is opnieuw opgebouwd en delen van de oude site (zoals het forum) zijn daarbij geimporteerd. Er valt nog veel meer over te vertellen, maar dat gaat vermoedelijk erg saai zijn.

Het internet is natuurlijk een zeer magisch geheel, daarom kan het zijn dat er in deze site nog een paar kinderziekten zitten. De webmaster vraagt u vriendelijk zich hier niet aan te storen, maar het te melden via het contactformulier. Stress is namelijk alleen maar slecht.

In elk geval veel plezier op onze nieuwe site gewenst en vergeet niet soms eens wat op ons gezellige forum te plaatsen.

Met vriendelijke groeten,
Dick Tump
Webmaster DCN.

P.s.: vraagt u zich af waar de downloads van de onderdelenboeken en andere informatie nu weer zijn te vinden? Deze staan in de Kennisbank DAF auto's.