Secundairtje november 2015 beschikbaar

Het secundairtje van november 2015 is nu beschikbaar als download op de site. Klik hier om te downloaden. Let op: om te kunnen downloaden dient u eerst ingelogd te zijn, anders krijgt u de melding dat hij niet kan worden gevonden.

Als het goed is ontvangt u het secundairtje ook per post. Om het milieu te sparen, vragen wij onze leden zich aan te melden voor het secundairtje per e-mail, in plaats van per post.

Welkom op de nieuwe site

Daar is hij dan eindelijk: de nieuwe site van DAF Club Nederland. Aan de voorkant zijn een aantal dingen veranderd, zoals een frisser ontwerp en een logischere plek voor sommige onderdelen op de site. Aan de achterkant van de site is onnoemelijk veel gewijzigd; alles is opnieuw opgebouwd en delen van de oude site (zoals het forum) zijn daarbij geimporteerd. Er valt nog veel meer over te vertellen, maar dat gaat vermoedelijk erg saai zijn.

Het internet is natuurlijk een zeer magisch geheel, daarom kan het zijn dat er in deze site nog een paar kinderziekten zitten. De webmaster vraagt u vriendelijk zich hier niet aan te storen, maar het te melden via het contactformulier. Stress is namelijk alleen maar slecht.

In elk geval veel plezier op onze nieuwe site gewenst en vergeet niet soms eens wat op ons gezellige forum te plaatsen.

Met vriendelijke groeten,
Dick Tump
Webmaster DCN.

P.s.: vraagt u zich af waar de downloads van de onderdelenboeken en andere informatie nu weer zijn te vinden? Deze staan in de Kennisbank DAF auto's.

Secundairtje per e-mail ontvangen

Een terugkerend onderwerp op de jaarlijkse ledenvergadering zijn de hoge kosten van het drukken en verspreiden van het secundairtje. De enige manier om hier echt op te besparen is het niet meer drukken en verzenden, dit is echter geen optie: Een belangrijk doel van het secundairtje is het verstrekken van informatie over komende evenementen die niet meer tijdig in de Variomatic geplaatst kunnen worden.
Om toch te kunnen te besparen op de relatief hoge druk en verspreidingskosten van het secundairtje bieden we u vanaf heden de mogelijkheid deze niet meer via de post te ontvangen.

Hoe af te melden:

Afmelden voor het ontvangen van het Secundairtje per post kan alleen via website. Afmelden kan via het registratieformulier. Vul eerst uw lidnummer in, klik daarna op de knop registreren onderaan het registratieformulier. 

Laatste Forumberichten

Komende Activiteiten

There are no up-coming events