Secundairtje mei 2015

Het secundairtje van mei 2015 is nu beschikbaar op de website. Kijk bij de downloads van het Secundairtje om 'm te downloaden. Vergeet niet eerst in te loggen!

Let op: de in het secundairtje genoemde termijn voor het aanmelden voor de hotelovernachting op het lustrumweekend van 5 en 6 september, is inmiddels verlengd tot 31 mei!

Inschrijving Lustrumevenement 5 & 6 september geopend

DAF Club Nederland bestaat 35 jaar en als je jarig bent geef je een feest. Het bestuur van DAF Club Nederland nodigt alle leden en hun partners van harte uit voor een feestelijk weekend op 5 en 6 september.

De inschrijving voor dit lustrumevenement op 5 en 6 september 2015 is inmiddels geopend. De toegang is kosteloos. Tevens is er de optie om een hotelovernachting te nemen. Daf Club Nederland heeft een aantal hotelkamers besproken zodat u voor speciale DCN prijs kunt overnachten.

Kijk in de activiteitenkalender voor meer informatie. Let op: aanmelden voor de hotelovernachting kan tot 31 mei 2015! Aanmelden voor het evenement zelf kan nog tot 1 augustus 2015.

Taxatiedag Heino op 13 juni

Op 13 juni a.s. is er weer gelegenheid uw auto te laten taxeren in Heino. Is uw auto nog nooit getaxeerd of is uw taxatie meer dan drie jaar oud? Meldt u dan aan via de taxatiecommissie of 040-2111244 (werkdagen tussen 19:00 u en 21:00 uur).

Voor de € 25 die een taxatie kost koopt u een geruststellend gevoel van zekerheid. De zekerheid van 100% duidelijkheid over de werkelijke waarde van uw auto.

Meer Variomatics te downloaden

Vandaag zijn er een heel aantal edities van ons mooie clubblad Variomatic online gezet, waaronder de laatste. Er missen er nog wel een aantal, maar uiteraard gaat worden geprobeerd het archief compleet te maken. Ga naar de Variomatic Downloads om ze te downloaden. Vergeet niet eerst in te loggen.

Veel leesplezier toegewenst!

Cursus Motor Afstellen en Sleutel- en Diagnosedag

Er staan weer twee nieuwe activiteiten op het programma:

  • Op 30 mei 2015 een cursus  “Motor afstellen” te Bunschoten-Spakenburg
  • Op 13 juni 2015 een sleutel- en diagnosedag in Heemskerk

Diagnose en taxatie tbv de Oostenrijk reis
Zowel op 30 mei als op 13 juni bestaat de mogelijkheid om de technische staat van uw Daf te laten beoordelen door leden van de Technische Commissie. Aan de hand van een uitgebreide checklist wordt uw Daf nagelopen en er volgt een proefrit. Vanzelfsprekend krijgen de specifieke Daf zaken zoals koppeling en variomatic extra aandacht.

Op 13 juni wordt tevens de mogelijkheid geboden uw auto te laten taxeren. Zeker voor de Oostenrijkreis is dit een must. Zonder taxatierapport loopt u grote kans dat bij pech de auto niet wordt gerepatriëerd.

Zie voor meer informatie ook de activiteiten kalender. Aanmelden voor de bovenstaande activiteiten via de Technische Commissie (bij voorkeur 2 weken vóór de betreffende datum van de dag). Vermeld daarbij ook je naam en lidnummer, het type Daf wat je hebt en de werkzaamheden die je wilt uitvoeren bij een sleuteldag.