Het secundairtje van Februari 2015 is te downloaden: klik hier (let op: u moet wel eerst ingelogd zijn)

Laatst aangepast (woensdag, 25 februari 2015 18:40)

 

De nieuwe Variomatic opbergmappen zijn binnen en vanaf nu te bestellen in onze clubwinkel!

408.02

 

Wij hopen natuurlijk dat u nog lang van uw DAF en uw DAF-hobby kunt genieten. En dat na uw overlijden uw kinderen of andere familieleden uw hobby willen voortzetten.

Mochten uw erfgenamen hier echter geen belangstelling voor hebben, dan informeert het bestuur van DAF Club Nederland u graag over de volgende alternatieven.

DAF Club Nederland stelt graag advertentieruimte op haar website of in haar clubblad beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw DAF in handen van een liefhebber komt. DAF Club Nederland neemt zelf geen auto’s aan.

Voor onderdelen kunt u altijd contact opnemen met ons magazijn. Het onderdelenmagazijn is immers de belangrijkste activiteit van DAF Club Nederland om onze auto’s rijdend te houden.

Lees meer...

 

Ja, u leest het goed, de webshop van Daf Club Nederland is live. In deze webshop kunt u de meest gangbare artikelen uit ons onvolprezen magazijn nu online bestellen. Meer informatie in deze extra editie van het Secundairtje die binnenkort ook bij alle leden in de brievenbus zal vallen.

Laatst aangepast (maandag, 18 maart 2013 06:26)

 

DAF Club Nederland heeft vanaf nu haar eigen Twitteraccount! Volg ons nu ook op Twitter voor de allerlaatste nieuwtjes, updates en eventinformatie: @DAFClubNL

Laatst aangepast (zaterdag, 14 juli 2012 19:50)

 
Meer artikelen...