De nieuwe Variomatic opbergmappen zijn binnen en vanaf nu te bestellen in onze clubwinkel!

408.02

 

Het Secundairtje van Februari 2014 is online beschikbaar. Let op: dit is alleen voor geregistreerde leden, dus wel eerst even inloggen!

 

De Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC) heeft sinds 27 november j.l. een nieuwe voorzitter. Tot opvolger van aftredend voorzitter Bert Pronk werd DCN-lid en oud DCN-voorzitter Bert de Boer gekozen. Bert de Boer was al actief in het bestuur van de FEHAC als voorzitter van de Commissie Historische Ritten en Rallysport. Naast Bert hebben ook DCN-leden Wilco Boer (penningmeester) en Laszlo Mogyoròssy (voorzitter Commissie FIVA en Internationale Betrekkingen) zitting in het FEHAC-bestuur.

Wij wensen Bert veel succes in zijn nieuwe functie!

 

Bestuur DAF Club Nederland

 

Wij hopen natuurlijk dat u nog lang van uw DAF en uw DAF-hobby kunt genieten. En dat na uw overlijden uw kinderen of andere familieleden uw hobby willen voortzetten.

Mochten uw erfgenamen hier echter geen belangstelling voor hebben, dan informeert het bestuur van DAF Club Nederland u graag over de volgende alternatieven.

DAF Club Nederland stelt graag advertentieruimte op haar website of in haar clubblad beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw DAF in handen van een liefhebber komt. DAF Club Nederland neemt zelf geen auto’s aan.

Voor onderdelen kunt u altijd contact opnemen met ons magazijn. Het onderdelenmagazijn is immers de belangrijkste activiteit van DAF Club Nederland om onze auto’s rijdend te houden.

Lees meer...

 

Ja, u leest het goed, de webshop van Daf Club Nederland is live. In deze webshop kunt u de meest gangbare artikelen uit ons onvolprezen magazijn nu online bestellen. Meer informatie in deze extra editie van het Secundairtje die binnenkort ook bij alle leden in de brievenbus zal vallen.

Laatst aangepast (maandag, 18 maart 2013 06:26)

 
Meer artikelen...