Op zaterdag 25 april gaan 150 Vitalis bewoners met vijftig Dafjes naar het DAF Museum. Veel bewoners van Vitalis kunnen er door lichamelijke of psychische beperkingen niet meer zelfstandig op uit. Hun wereld is letterlijk erg klein geworden. Het is dan ook fantastisch dat een initiatief als dit hen de gelegenheid biedt om er op uit te trekken. Op 25 april halen vijftig Dafjes ’s morgens en ’s middags een groep bewoners met hun verzorger, familielid of mantelzorger op bij de vijf Vitalis-huizen. Ze maken een rondrit door Eindhoven en brengen aansluitend een bezoek aan het DAF Museum, alwaar ze een hapje, een drankje en een rondleiding krijgen. Na afloop worden ze weer thuis afgezet door hun persoonlijke chauffeur.

De dag is ongeveer van 8.45 uur tot 17.15 uur (in een voormiddaggroep en namiddaggroep). Mocht je een halve dag mee willen doen kan dat mits we niet teveel DAFs krijgen, dit ivm parkeren bij het museum. Het vervoeren van bewoners en begeleiders is door Vitalis in hun verzekering ondergebracht. Het vervoer van rolstoelbewoners en hulpmiddelen word door Vitalis verzorgd. Koffie/thee en lunchpakketje worden geregeld.

Voor vragen of aanmelding kunt u terecht bij Harrie Sengers: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0623400131

Aanmelden kan ook bij Frits op de beurs in Asten. Het belooft een mooie dag te worden, dus meld je snel aan.

Laatst aangepast (maandag, 09 maart 2015 18:25)

 

Het secundairtje van Februari 2015 is te downloaden: klik hier (let op: u moet wel eerst ingelogd zijn)

Laatst aangepast (woensdag, 25 februari 2015 18:40)

 

De nieuwe Variomatic opbergmappen zijn binnen en vanaf nu te bestellen in onze clubwinkel!

408.02

 

Wij hopen natuurlijk dat u nog lang van uw DAF en uw DAF-hobby kunt genieten. En dat na uw overlijden uw kinderen of andere familieleden uw hobby willen voortzetten.

Mochten uw erfgenamen hier echter geen belangstelling voor hebben, dan informeert het bestuur van DAF Club Nederland u graag over de volgende alternatieven.

DAF Club Nederland stelt graag advertentieruimte op haar website of in haar clubblad beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw DAF in handen van een liefhebber komt. DAF Club Nederland neemt zelf geen auto’s aan.

Voor onderdelen kunt u altijd contact opnemen met ons magazijn. Het onderdelenmagazijn is immers de belangrijkste activiteit van DAF Club Nederland om onze auto’s rijdend te houden.

Lees meer...

 

Ja, u leest het goed, de webshop van Daf Club Nederland is live. In deze webshop kunt u de meest gangbare artikelen uit ons onvolprezen magazijn nu online bestellen. Meer informatie in deze extra editie van het Secundairtje die binnenkort ook bij alle leden in de brievenbus zal vallen.

Laatst aangepast (maandag, 18 maart 2013 06:26)

 
Meer artikelen...