Voor de komende museumdagen zoeken we een aantal niet in serie gemaakte DAFs die we willen showen op zaterdag 4 oktober en zondag 5 oktober op het DAF terrein. Ook enkele kalmars en pony bakwagens en pony opleggers. Enkele standaard DAFs met bijv. kleine aanhanger, vouwwagen en caravan willen we plaatsen.

Op het terrein zullen twee tenten geplaatst worden. Een waar Fred Oosterlaan een motor of variomatic gaat in- en uitbouwen en een tent waar Toni en John Clement aan hun BATU gaan werken en waar tevens de formule 3 bij komt staan vanuit het museum. Ook onze winkel is aanwezig en in het museum de stand van DCN.

Het museum zal tafeltjes en stoelen plaatsen in het paviljoen en uiteraard niet onbelangrijk de catering. De bezoekers aan de museumdagen die met hun DAF naar de museumdagen komen mogen hun auto aansluitend aan het paviljoen parkeren.

Meld je aan of tel. 06-23400131 of mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Harrie Sengers PR comm.

Laatst aangepast (donderdag, 24 juli 2014 17:41)

 

De nieuwe Variomatic opbergmappen zijn binnen en vanaf nu te bestellen in onze clubwinkel!

408.02

 

Wij hopen natuurlijk dat u nog lang van uw DAF en uw DAF-hobby kunt genieten. En dat na uw overlijden uw kinderen of andere familieleden uw hobby willen voortzetten.

Mochten uw erfgenamen hier echter geen belangstelling voor hebben, dan informeert het bestuur van DAF Club Nederland u graag over de volgende alternatieven.

DAF Club Nederland stelt graag advertentieruimte op haar website of in haar clubblad beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw DAF in handen van een liefhebber komt. DAF Club Nederland neemt zelf geen auto’s aan.

Voor onderdelen kunt u altijd contact opnemen met ons magazijn. Het onderdelenmagazijn is immers de belangrijkste activiteit van DAF Club Nederland om onze auto’s rijdend te houden.

Lees meer...

 

Ja, u leest het goed, de webshop van Daf Club Nederland is live. In deze webshop kunt u de meest gangbare artikelen uit ons onvolprezen magazijn nu online bestellen. Meer informatie in deze extra editie van het Secundairtje die binnenkort ook bij alle leden in de brievenbus zal vallen.

Laatst aangepast (maandag, 18 maart 2013 06:26)

 

DAF Club Nederland heeft vanaf nu haar eigen Twitteraccount! Volg ons nu ook op Twitter voor de allerlaatste nieuwtjes, updates en eventinformatie: @DAFClubNL

Laatst aangepast (zaterdag, 14 juli 2012 19:50)

 
Meer artikelen...