De huidige secretaris van DAF Club Nederland, Esther van de Burgt, heeft besloten om op de Algemene Leden Vergadering van 2015 haar functie neer te leggen. Met een steeds vollere werk- en privéagenda lukt het Esther niet meer om de benodigde tijd en energie te stoppen in deze mooie functie. Tevens vindt Esther het tijd worden dat een nieuwe, jonge generatie het stokje overneemt.

Het bestuur van DAF Club Nederland is dus op zoek naar een opvolger.

Ben jij de nieuwe secretaris?

De secretaris is hét aanspreekpunt van de club voor clubleden, aspirant-clubleden en relaties. De secretaris verzorgt de ledenadministratie in nauwe samenwerking met de penningmeester.

Tevens is de secretaris de rechterhand van de voorzitter. Bestuursvergaderingen voorbereiden, notuleren, actiepunten formuleren en opvolgen etc. Als secretaris maak je deel uit van het dagelijks bestuur van DAF Club Nederland en heb je veel overleg met de voorzitter en penningmeester. Ook ben je nauw betrokken bij de voorbereiding van de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Ben je accuraat, klantgericht, handig met MS Office, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om samen met de andere bestuursleden DAF Club Nederland te besturen, dan ben jij het clublid dat we zoeken!

DAF Club Nederland bied je een hele leuke en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen inbreng en ontplooiingsmogelijkheden waarbij je veel contact hebt met clubleden. Ervaring als secretaris binnen een bestuur is een pre, maar geen must. Gelet op het feit dat veel communicatie per email verloopt, kan je veel van de benodigde tijd voor deze functie naar eigen inzicht en mogelijkheden indelen.

Voor meer informatie over deze dynamische functie kun je terecht bij de huidige secretaris, Esther van de Burgt; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 0499-310100 (Ma-vr 19.00-21.00 uur).

Laatst aangepast (woensdag, 24 september 2014 17:09)

 

Het Secundairtje van Augustus 2014 is online beschikbaar. Let op: dit is alleen voor geregistreerde leden, dus wel eerst even inloggen!

 

De nieuwe Variomatic opbergmappen zijn binnen en vanaf nu te bestellen in onze clubwinkel!

408.02

 

Wij hopen natuurlijk dat u nog lang van uw DAF en uw DAF-hobby kunt genieten. En dat na uw overlijden uw kinderen of andere familieleden uw hobby willen voortzetten.

Mochten uw erfgenamen hier echter geen belangstelling voor hebben, dan informeert het bestuur van DAF Club Nederland u graag over de volgende alternatieven.

DAF Club Nederland stelt graag advertentieruimte op haar website of in haar clubblad beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw DAF in handen van een liefhebber komt. DAF Club Nederland neemt zelf geen auto’s aan.

Voor onderdelen kunt u altijd contact opnemen met ons magazijn. Het onderdelenmagazijn is immers de belangrijkste activiteit van DAF Club Nederland om onze auto’s rijdend te houden.

Lees meer...

 

Ja, u leest het goed, de webshop van Daf Club Nederland is live. In deze webshop kunt u de meest gangbare artikelen uit ons onvolprezen magazijn nu online bestellen. Meer informatie in deze extra editie van het Secundairtje die binnenkort ook bij alle leden in de brievenbus zal vallen.

Laatst aangepast (maandag, 18 maart 2013 06:26)

 
Meer artikelen...